Termeni de utilizare

Termeni si Conditii
Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.medicalcass.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.
www.medicalcass.ro este administrat de SC CASSIDY MANAGEMENT SRL cu sediul in Cluj-Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J12/27/2005, CUI RO17097677.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.medicalcass.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.medicalcass.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Conditii privind cumpararea:

- Cumparatorul acestui webshop impreuna cu o comanda facuta afirma ca in ultimii 6 luni a consultat un specialist pe tema purtarii lentilei de contact si lentila comandata era recomandata de catre specialist.

- Firma noastra nu va suporta pagubele cauzate de purtarea unor lentile cu parametrii nepotrivite. Inainte de a folosi vreun produs comandat cititi atent instructiunile de folosire, nu vom suporta nici pagubele cauzate de folosirea incorecta a produselor.

• - Cel putin la fiecare 6 luni se va consultata un medic specialist in cazul purtarii oricarei lentile de contact, si obligatoriu la achizitionarea lentilelor de contact pentru prima data.

• - Parametrii lentilelor de contact nu corespund cu valorile ochelarilor. Nu incepeti sa purtati lentile de contact in locul ochelarilor , fara a consulta mai inati un medic oftalmolog!

• - Pentru a afla informatiile necesare privind utilizarea lentilelor de contact, adresati-va medicului specialist, nu va bazati pe informatiile gasite pe internet sau din alte surse nepotrivite!

• - Recomandarea unui tip de lentile, revine strict medicului oftalmolog, in functie de prescriptia efectuata strict pentru lentile de contact( nu coincide cu cea pentru ochelari) , dupa aplicarea unei lentile de proba pentru a vedea compatibilitatea cu ochii dumneavoastra, de altfel aceasta este si conditia de comanda de pe site-ul nostru: ’a se comanda doar lentile pe care le-ati incercat mai intai si v-au fost recomandate de medic in ultimele 6 luni, pentru a evita achizitionarea unor lentile nepotrivite’.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash la livrarea produsului, prin transfer bancar sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este afisat in dreptul fiecarui produs, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxa de livrare este calculata cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si este 14.50 lei pentru orice zona a tarii sau gratuit pentru comanda minima de 1000 lei.

Livrarea se efectueaza prin Urgrnt-Cargus, la domiciliul clientului, in termen 24 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 ore.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare,adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.
In ziua livrarii veti primi un sms de la curier cu intervalul in care se va efectua livrarea.
Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).
Responsabilitati privind produsele

S.C. Cassidy Management S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000.

Aveti dreptul de a renunta la cumparare in decurs de 14 zile de la primirea produselor comandate. In acest caz suma achitata se va returna prin transfer bancar, in 8 zile lucratoare, calculate din data returnarii produselor. Va rugam sa ne anuntati cat mai repede despre renuntarea la cumparare.
In cazul renuntarii la cumparare
- cumparatorul va suporta toate costurile care apar din cauza renuntarii
- nu se vor returna taxele de transport
- contravaloarea va fi returnata, dupa primirea produselor
- produsul se va primi inapoi doar in ambalajul original, sigilat, nedeteriorat impreuna cu factura, in original.In cazul desigilarii produsului, nu se mai poate renunta la cumparare.

Garanția se referă numai la deficiențe ale produselor determinate de defecte de fabricație sau vicii ascunse şi îşi pierde valabilitatea în cazul utilizării necorespunzătoare al produselor. În vederea acceptării garanției, vă rugăm să păstrați factura, să returnați produsul împreună cu ambalajul original și un formular de reclamație specific, completat integral pus la dispozitie de catre departamentul nostru.
Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare
Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.Cassidy Management S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Cassidy Management S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.medicalcass.ro

Back to top

© 2014 - 2024 medicalcass.ro. Toate drepturile rezervate. | SC CASSIDY MANAGEMENT SRL, CUI: RO17097677, J12/27/2005

Dezvoltat de BlueSoft.